100% minősített natúrkozmetikumok


Natrue minősítés

Szinte minden SANTE natúrkozmetikumon szerepel a nemzetközileg elismert NATRUE pecsét, mely segít a fogyasztóknak könnyedén felismerni a "valódi natúrkozmetikumokat". A NATRUE pecsét használatával tudatosan NEM-et mondunk megkérdőjelezhető összetevőkre, és IGEN-t az átláthatóságra! A Natrue pecsét garantálja, hogy a termékek a lehető legtermészetesebbek. Az összetevők mellett a tanúsítás biztosítja a környezetbarát gyártási folyamatokat is.Értékes bio kivonatok

A legtöbb terméken szerepel a "BIO" pecsét, ami a magas minőségű bio termesztésből származó összetevőkre utal. Számos bio kivonatot saját magunk termesztünk és saját üzemünkben speciális eljárással dolgozunk fel.
Vegán termékek

A "vegán" címke azt jelzi, hogy termékeink közül melyik vegán, azaz nem tartalmaz állati nyersanyagokat és a gyártás során sem alkalmazunk állati segédanyagokat. A vegán eredetet minden esetben jelezzük a termék csomagolásán ill. itt a weboldalon is.NEM az állatkisérletekre

Természetesen a SANTE állatkísérleteket sem végez a nyersanyagok és végtermékek előállítása, fejlesztése és tesztelése terén. Az EU 1223/2009 / EU kozmetikai rendelete tiltja az EU-ban a kozmetikai termékekhez kapcsolódó állatkísérleteket.
© A SANTE natúrkozmetikai termékcsalád kizárólagos magyarországi forgalmazója a Presto-Pilot Kft. www.presto.hu | Az oldalt készítette Netronic Kft.